Skip to main content

Βελτίωση του καιρού και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά, κυρίως τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και στα βόρεια.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.