Skip to main content

Γ. Μουζάλας: Χρησιμοποιείται το προσφυγικό για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το προσφυγικό ζήτημα χρησιμοποιείται «για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 FM, σημειώνοντας ότι «για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».

Ερωτηθείς σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, ο κ. υπουργός τόνισε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα (στο νησί)», και υπογράμμισε ότι «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».

Ο κ. Μουζάλας προανήγγειλε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι σε όλη τη χώρα, καθώς και ότι θα δημιουργηθούν δομές χωρητικότητας 500 ατόμων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.