Skip to main content

Δ. Κουτσούμπας: Αδιανόητο το κάλεσμα Αλ. Τσίπρα στο ΚΚΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Είναι αδιανόητο ο Αλέξης Τσίπρας να καλεί το ΚΚΕ και μάλιστα εξ ονόματος της Αριστεράς για να σώσουμε το ευρωπαϊκό σπίτι και όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση» διεμήνυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας και ότι ο κ. Τσίπρας «θα βρει 3 -4 για να συνεργαστεί. Σε αυτό είναι διαθέσιμα άλλα κόμματα όπως το Ποτάμι, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου».

Ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος για τις συνεργασίες καθώς όπως είπε «αντικειμενικά υπάρχει η βάση και για μεγάλο συνασπισμό. Θεωρούμε από τα προγράμματά τους ότι έχουν ομοιότητες».

Εξάλλου, όπως ο ίδιος υπενθύμισε παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ απέκλειε συνεργασία με τη ΝΔ και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ κάτι το οποίο δεν ίσχυσε στην πορεία.

Παράλληλα, σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να ομιλεί εξ ονόματος της Αριστεράς, ωστόσο, στο κόμμα του «υπάρχουν άνθρωποι που ήταν σύμβουλοι του κ. Σημίτη και του κ. Παπανδρέου, είναι η κ. Τζάκρη».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.