«Ασόβαρη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με αφορμή αναφορά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε συνέντευξή του τάχθηκε υπέρ της ταυτόχρονης διεξαγωγής ευρωεκλογών, βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε σήμερα δημοσίως οι εθνικές εκλογές και οι δημοτικές εκλογές να γίνουν τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Αμύνης ντύθηκε σήμερα λαγός του κ. Τσίπρα», σχολιάζει η Ν.Δ σε ανακοίνωσή της.
Όπως προσθέτει η Πειραιώς, «η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












