Skip to main content

Θ. Πάγκαλος: Θα ξαναψηφίσω Ν.Δ. αν δεν υπάρχει άλλη λύση

«Δεν ανήκω πια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, για τον πολύ απλό λόγο ότι θεωρώ πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει», δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό «Βήμα FM», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι θα ξαναψηφίσει Ν.Δ. «αν δεν υπάρχει άλλη λύση».

«Δεν μπορώ να ανήκω σε κάτι που δεν υπάρχει. Στις τελευταίες εκλογές, καταναγκασμένος μπροστά σε αυτή τη διαπίστωση την οποία έκανα και μη θέλοντας να πάρω θέση πάνω στο κορυφαίο δίλημμα ποιος είναι χειρότερος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή ο Γιώργος Παπανδρέου, ψήφισα Ν.Δ. και αυτό θα ξανακάνω, αν δεν υπάρχει άλλη λύση», σημείωσε.

Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με δηκτικό ύφος και στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη. «Ο Βαρουφάκης, παρά τους γάμους που έχει κάνει και τις κατοικίες που έχει και κάποια περιπλάνηση σε διάφορα ξένα πανεπιστήμια, κατά βάθος είναι λαϊκό παιδί και αυτό το δείχνει με διάφορες φάσεις. Π.χ. να κινείσαι πάντα με τα χέρια στην τσέπη», σχολίασε.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή γιορτή των καθαριστριών έξω από το ΥΠΟΙΚ ο κ. Πάγκαλος διερωτήθηκε «τι είδους πρωτοβουλία και επαναστατική δράση ήταν αυτή, η οποία οδήγησε σε αυτές τις τελετές». «Εντάξει, τις δέχτηκε ο κ. Τσίπρας (τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ), δόθηκε το μήνυμα, εγώ βέβαια αισθάνθηκα αηδία και αγανάκτηση, γιατί έχω ένα τόσο λαϊκιστή και δημαγωγό πρωθυπουργό. Αλλά άλλοι μπορεί να καμάρωσαν τον κ. Τσίπρα. Πήγε και ο Κατρούγκαλος, ο οποίος πήρε 12% αν δεν κάνω λάθος ή τουλάχιστον είχε προβλέψει να πάρει 12% και δεν το πήρε τελικά. Και γλεντούσανε τι; Την ήττα της ολιγαρχίας; Την νίκη των ρουσφετολογικών προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, αυτό γλεντούσαν», υποστήριξε.

Πρόσθεσε δε ότι «στην ΕΡΤ είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, γιατί κατελήφθη» το Ραδιομέγαρο. «Πώς έγινε αυτό, πώς το επέτρεψε ο κ. Πανούσης, ο κ. Τσίπρας, υπάρχει κάποιος υπουργός;», είπε για να καταλήξει: «Τα πανηγυρικά ντου θα ακολουθηθούν και από άλλα ντου, μπορεί κάποιος να κάνει αντι-ντου κι αυτό λέγεται Εμφύλιος Πόλεμος».