Skip to main content

Ραντεβού Τραμπ με τέσσερις «μνηστήρες» για το FBI

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο υπηρεσιακός διευθυντής του FBI Άντριου ΜακΚέιμπ, ο πρώην κυβερνήτης της Πολιτείας της Οκλαχόμα Φρανκ Κίτινγκ, ο πρώην γερουσιαστής του Κονέτικατ Τζο Λίμπερμαν και το πρώην στέλεχος του FBI Ρίτσαρντ ΜακΦίλι, αποτελούν τους τέσσερις υποψηφίους για τη θέση του διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI), με τους οποίους θα συναντηθεί εντός της ημέρας ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο προεδρικό αεροσκάφος, ο κ. Σπάισερ ανέφερε ότι οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν εντός της Τετάρτης.

Ο κ. Σπάισερ δεν διευκρίνισε αν θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους υποψηφίους τις επόμενες ημέρες.

Η θέση του διευθυντή του FBI παραμένει κενή αφότου ο κ. Τραμπ απέπεμψε τον Τζέιμς Κόμεϊ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.