Skip to main content

ΓΣΕΕ: Χαριστική βολή στους εργαζόμενους το πολυνομοσχέδιο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, καλεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μετά «την καταιγίδα των αντεργατικών μέτρων που φτωχοποίησαν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δίνει τώρα τη χαριστική βολή σε εργαζόμενους συνταξιούχους και ανέργους, μ’ένα πολυνομοσχέδιο προαπαιτούμενων με το οποίο καταργεί επί της ουσίας ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως αυτό της απεργίας».

Προαναγγέλλει παράλληλα ότι σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα, αλλά και με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας συντονίζει και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων στο πλαίσιο πανεθνικής δράσης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.