«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε τη θλιβερή πρωτιά του να είναι ο πρώτος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αρνείται επανειλημμένως να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της Ν.Δ.
Όπως αναφέρει «ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται τον δημόσιο διάλογο, φοβάται την ένδεια των επιχειρημάτων του, φοβάται την πολιτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι λίγος ακόμα και για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος το γνωρίζει και ψάχνει απεγνωσμένα “προφάσεις εν αμαρτίαις”».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












