Skip to main content

Η Κίνα δωρίζει στην Ελλάδα 20.000 μάσκες για δομές μεταναστών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, Τσανγκ Τσιγιουέ είχε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Κατά τη διάρκειά της  συζητήθηκε και οριστικοποιήθηκε η πρωτοβουλία της Κίνας να προχωρήσει σε δωρεά 20.000 ιατρικών προστατευτικών μασκών για τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, λόγω της έκτακτης κατάστασης.  

Ο κ. Κουμουτσάκος πρότεινε στην κα Τσιγιουέ οι 5.000 εξ αυτών να διατεθούν άμεσα στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι,λόγω της εκεί κατάστασης.  

Η παράδοση του υλικού θα γίνει αύριο 22 Απριλίου και ώρα 2.00 μ.μ. στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου παρουσία της κας Τσιγιουέ. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.