Skip to main content

Mirage 2000-5: Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πτήσης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο καταγραφέας πτήσης του Mirage 2000-5 που κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ανοιχτά της Σκύρου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του χειριστή του Γιώργου Μπαλταδώρου εντοπίστηκε το Σάββατο σε βάθος 800 μέτρων από τα στελέχη της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Υποβρυχίων Θαλασσίων Εγκαταστάσεων (ΚΟΣΥΘΕ) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν και άλλα τμήματα από το μοιραίο αεροσκάφος, ενώ στην συνέχεια με την βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού και του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) θα ξεκινήσει η ανέλκυσή τους.

Τα τμήματα του αεροπλάνου που θα ανελκυστούν μαζί με τον καταγραφέα πτήσης θα βοηθήσουν σημαντικά στην διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.