Skip to main content

Π. Καμμένος: Επίθεση σε Κουντουρά-Τατσόπουλο-Ψαριανό

Επίθεση με ακραίους χαρακτηρισμούς στα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ που είναι πλέον υποψήφιοι με άλλα κόμματα εξαπολύει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Στο στόχαστρό του μπαίνει κυρίως η Έλενα Κουντουρά, χωρίς να την κατονομάζει, αλλά και οι Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός.

Πιο αναλυτικά, σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος γράφει: 

«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές-αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». ΥΓ. Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν ειναι πολυτελείας…».

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του (Real FM) για την υπόθεση Novartis, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη και οποιαδήποτε πολιτική ανάμειξη «είτε από τη μια πλευρά, είτε από την άλλη, δεν ωφελεί ούτε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την απόδοση της δικαιοσύνης».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε την αντιπολίτευση «να αφήσει να διερευνηθεί η υπόθεση με νηφαλιότητα, έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η οποία δεν νομίζω ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια και ούτε μπορεί να παίξει πολιτικά παιχνίδια διότι (η υπόθεση) πέρασε από διάφορους βαθμούς έρευνας μέχρι να φθάσει στον φυσικό δικαστή».

Απευθυνόμενος και στην κυβέρνηση, είπε να μην εκμεταλλεύεται πολιτικά μια υπόθεση η οποία «θα μπορεί να γίνει πολιτικά εκμεταλλεύσιμη μετά την τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης».