Skip to main content

Στις 11 Απριλίου η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Γ. Αντωνόπουλου

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας μετήχθη το απόγευμα μετά από διαταγή του δικαστηρίου, εμφανώς καταβεβλημένος ο δικηγόρος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη «μαφία» των φυλακών, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Η συγκεκριμένη δίκη είναι σε δεύτερο βαθμό και αφορά στη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί ο δικηγόρος έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014 από δυο Αλβανούς, που τώρα φέρονται ως μέλη της μαφίας των φυλακών. 

Οι δύο συνήγοροί του ζήτησαν την αναβολή της δίκης, ώστε να ενημερωθούν επί της δικογραφίας αλλά και επί της άλλης ογκωδέστατης δικογραφίας που αφορά στη μαφία των φυλακών. 

Αντίθετα, δεν συναίνεσε στο αίτημα για αναβολή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου Αρ. Φλώρου με τον συνήγορό του Τ. Μιχαλόλια να αναφέρει πως ο εντολέας του έχει κάθε λόγο έπειτα τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου, αν και η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την αναβολή της. 

naftemporiki.gr