Η δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου στο Γουδή, ως βασικού πνεύμονα πρασίνου για όλο το Λεκανοπέδιο της Αθήνας, αποτελεί βασικό στόχο του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τους δήμους Ζωγράφου και Παπάγου, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, την επομένη της πυρκαγιάς στην περιοχή.
Ειδικότερα, σε σχετική ανάρτησή του, ο Χάρης Δούκας εξηγεί πως η δημοτική Αρχή προχώρησεω στην εκπόνηση πολεοδομικής μελέτης και σε προτάσεις έργων άμεσης παρέμβασης για την ανάδειξη του πυρήνα του πάρκου και αντιμετώπισης των προβληματικών καταστάσεων στον χώρο.
Όπως σημειώνει, η χθεσινή καταστροφή του Μπάντμιντον – πέρα από τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόχων – επιβάλλει την αλλαγή στάσης εκ μέρους των αρμόδιων δημόσιων φορέων και την ουσιαστική συνεργασία τους με την Αυτοδιοίκηση, «χωρίς στεγανά και αντιπαλότητες».
Το παράδειγμα της απόδοσης κτιρίου της περιοχής από το ΥΕΘΑ σε πολιτιστικές χρήσεις δείχνει τον δρόμο της συνεργασίας προς όφελος των πολιτών.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εμείς θα επιμείνουμε με τις συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις μας», δηλώνει ο κ. Δούκας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












