Skip to main content

Μενίδι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς σε επιχείρηση – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Φωτ. αρχείου

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Δημοκρατίας για τη διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ το πρωί της Πέμπτης στο Μενίδι, μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε επιχείρηση επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση κατάσβεσης και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος της επιχείρησης όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο και, εφόσον είναι δυνατό, να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον περιορισμό της φωτιάς, ενώ οι πυκνοί καπνοί που έχουν καλύψει την περιοχή καθιστούν αναγκαία τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση και να κριθεί ασφαλής η διέλευση των οχημάτων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.