Skip to main content

Κλινικά νεκρός ο 17χρονος Βρετανός που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι

Φωτ. αρχείου. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Συνελήφθη 37χρονος υπάλληλος περιπτέρου που του πούλησε αλκοόλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κλινικά νεκρός είναι ο 17χρονος Βρετανός που έπεσε τα ξημερώματα από μπαλκόνι 1ου ορόφου ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι.

Ο ανήλικος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συνελήφθη 37χρονος υπάλληλος περιπτέρου που του πούλησε αλκοόλ

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 37χρονος. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν υπάλληλο περιπτέρου, ο οποίος πούλησε αλκοόλ στον 17χρονο και σε έναν φίλο του, αφού πρώτα οι δύο ανήλικοι του επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για θανατηφόρα έκθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί καπνικών και αλκοόλ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.