Skip to main content

Υπόθεση δολοφονίας 92χρονου στα Εξάρχεια: Συνελήφθη 38χρονη ως συνεργός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η συλληφθείσα οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη σύλληψη μίας 38χρονης, η οποία κατηγορείται ως συνεργός 33χρονης που έχει ήδη συλληφθεί για υπόθεση δολοφονίας 92χρονου, τον Αύγουστο του 2014, στα Εξάρχεια, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, σε βάρος της 38χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αρμόδια ανακριτική Αρχή για ανθρωποκτονία με δόλο και ληστεία. Κατόπιν αυτού, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η συλληφθείσα οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.