Skip to main content

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός θα πληρώσει το κόστος της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατύπωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα της ΚΝΕ για τον σχολικό εκφοβισμό.

Όπως είπε, «αυτές τις μέρες η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει λίστα μεταρρυθμίσεων στους εταίρους της και μαζί με αυτήν και τον λογαριασμό στη λαϊκή οικογένεια που θα πληρώσει τελικά πάλι το κόστος της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση».

Παράλληλα, εξέφρασε δυσφορία για το γεγονός ότι η συμφωνία αυτή δεν έχει έρθει ακόμη στη Βουλή και για ενημέρωση και για ονομαστική ψηφορορία. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.