Skip to main content

Κοζάνη: Συνελήφθη 26χρονος που λήστεψε 20χρονη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε τη νεαρή, κατά την είσοδό της στο αυτοκίνητό της και αφαίρεσε χρήματα από πορτοφόλι, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα κινητό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη σύλληψη ενός 26χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 20χρονης, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε 20χρονη, κατά την είσοδό της στο αυτοκίνητό της και  αφαίρεσε από το πορτοφόλι της 30 ευρώ, ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 80 ευρώ και ένα κινητό αξίας 200 ευρώ. Στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από έρευνες αστυνομικών, ο 26χρονος εντοπίσθηκε το βράδυ του Σαββάτου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 10 ευρώ, το οποίο αφού κατασχέθηκε στη συνέχεια αποδόθηκε στην 20χρονη, ενώ πλησίον του συμβάντος βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα το κινητό της τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.