Skip to main content

Οι Μωμόγεροι της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών κάνουν χαμό στο κέντρο της Αθήνας και γλεντούν με θέα την Ακρόπολη

Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών, παραμονές των Χριστουγέννων του 2024, παρουσίασε για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, το δρώμενο των Μωμόγερων (φωτ. αρχείου: Τατιάνα Μπόλαρη / EUROKINISSI)

Ελάτε κι εσείς στο ποντιακό γλέντι τους που θα ξεσηκώσει για ακόμα μία φορά την πρωτεύουσα – Ρεπορτάζ: Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, το τελευταίο πριν από τα Χριστούγεννα, το ποντιακό παραδοσιακό δρώμενο των Μωμόγερων, το οποίο διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών (ΕΛΑ) υπό την προεδρία του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα τραβήξει την προσοχή περαστικών, καταναλωτών, εργαζόμενων και επιχειρηματιών στο κέντρο της Αθήνας.

Δώδεκα χορευτές, έξι ηθοποιοί και τέσσερις μουσικοί της ΕΛΑ θα ξεσηκώσουν με τη ζωντάνια τους την πλατεία Συντάγματος, την Ερμού, το Μοναστηράκι και το Θησείο και θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν στον κόσμο τη μυσταγωγία του δρώμενου αλλά και να το κάνουν ευρύτερα γνωστό. Και αυτά θα συμβούν σε μέρα και ώρες που το κέντρο της Αθήνας θα σφύζει από ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο pontosnews.gr 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.