Skip to main content

Eπαναληπτικές εκλογές σε 12 δικηγορικούς συλλόγους

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων για την επόμενη τετραετία διεξάγονται σήμερα, Κυριακή, σε δεύτερο γύρο, σε 12 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας.

Ειδικότερα, στους τρεις μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά διεξάγονται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρων και η ψηφοφορία θα συνεχιστεί και αύριο Δευτέρα.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος. Στον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Αναστασόπουλος έλαβε ποσοστό 22,49% (3.015 σταυρούς) και ο κ. Κουτσόλαμπρος 18,84% (2.526 σταυρούς).

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης υποψήφιοι για την πρώτη θέση είναι ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Φινοκαλιώτης και η Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη. Στον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Φινοκαλιώτης έλαβε ποσοστό 28,46% (1.096 σταυρούς) και η κυρία Πρωτοπαπαδάκη 1.849 (712 σταυρούς).

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά διεκδικούν την πρώτη θέση ο νυν πρόεδρος Ηλίας Κλάππας και ο Πολυχρόνης Περιβολάρης. Στον α΄ γύρο των εκλογών ο κ. Κλάππας έλαβε ποσοστό 48,38% (657 σταυρούς) και ο κ. Περιβολάρης 24,3% (331 σταυρούς).

Παράλληλα, κρίνονται σήμερα το αποτέλεσμα στους Δικηγορικούς Συλλόγους Αιγίου, Θήβας, Κατερίνης, Κορίνθου, Λάρισας, Ναυπλίου, Πάτρας, Ρόδου και Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.