Skip to main content

Τραγικό δυστύχημα στα Χανιά: Νεκρό ένα 4χρονο παιδί

Φωτ. αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή του Καστελίου Κισσάμου στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το παιδί παρασύρθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από όχημα συγγενικού του προσώπου, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατους τραυματισμούς.

Οι γονείς του το μετέφεραν χωρίς καθυστέρηση στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.