Skip to main content

Φαράγγι Βίκου: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η τουρίστρια που έπεσε από μεγάλο ύψος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η γυναίκα, μαζί με ομάδα Αμερικανών, έφτασε στο Ζαγόρι για να διασχίσει το φαράγγι του Βίκου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δίχως να έχει τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από δύσβατο σημείο στο φαράγγι του Βίκου, η νεαρή Αμερικανίδα τουρίστρια, η οποία φέρεται να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με ομάδα 20 ατόμων.

Στην επιχείρηση διάσωσης, συμμετείχε ελικόπτερο, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, όπου περίμενε ασθενοφόρο.


Η γυναίκα, μαζί με ομάδα Αμερικανών, έφτασε στο Ζαγόρι για να διασχίσει το φαράγγι του Βίκου.

Το ορειβατικό μονοπάτι που ακολουθούσε η ομάδα της ήταν μεγάλου μήκους, με εκτιμώμενη διάρκεια πεζοπορίας τις 7 ώρες.

Κινητοποίηση των Αρχών

Στο σημείο έσπευσαν η 5η ΕΜΑΚ, η ΕΜΟΔΕ καθώς και κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά το σημείο της πτώσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.