Skip to main content

Χρήστος Μαυρίκης: Ποινική δίωξη για κακούργημα σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας δικαστή

Απολογία στον εισαγγελέα του Χρήστου Μαυρίκη. Φωτ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ποινική δίωξη για δωροδοκία δικαστή σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του Χρήστου Μαυρίκη, ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 23 Μαΐου, ενώ φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται μετά την καταγγελία του αρεοπαγίτη.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μαυρίκης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση των υποκλοπών το 1993, συνελήφθη την Τρίτη με την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας δικαστή.

Σε επιστολή που παρέδωσε σε αεροπαγίτη δικαστή, φέρεται να του ζητούσε να μεσολαβήσει για να έχει θετική έκβαση υπόθεση που αφορούσε σε διεκδικήσεις οικοπέδων σε περιοχή της Αττικής, η οποία δικάστηκε πριν από ενάμιση μήνα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, αναφέροντας τον αριθμό της αγωγής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από δικαστή του Αρείου Πάγου.

naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.