Skip to main content

Την Κυριακή η 42η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σταδιακές διακοπές ανά περιοχή σε 6 δήμους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή στην Αττική, λόγω διεξαγωγής της 42ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Ειδικότερα, κατά τις ώρες 08:00 έως 18:30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις εξής λεωφόρους και οδούς των δήμων Μαραθώνα – Ν. Μάκρης, Ραφήνας – Πικερμίου, Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Ψυχικού – Φιλοθέης, ως εξής:

  • Μαραθωνομάχων-Αγίας Παρασκευής, στο τμήμα της μεταξύ του τύμβου Μαραθώνα και της Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08:00 – 09:30.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μαραθωνομάχων-Αγίας Παρασκευής και της Λ. Διονύσου, κατά τις ώρες 09:30 – 10:30.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09:30 – 10:30.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Αλ. Φλέμιγκ, κατά τις ώρες 10:30 – 13:00.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αλ. Φλέμινγκ και Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου – Μαραθώνα), κατά τις ώρες 13:00 – 14:00.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (Επ. οδός Πικερμίου – Μαραθώνα) και Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη), κατά τις ώρες 14:00 – 14:30.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Δημητρίου (Ευ. Πουλάκη) και Εθν. Αντιστάσεως, κατά τις ώρες 14:30 – 16:00.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και της Κλεισθένους, κατά τις ώρες 16:00 – 17:00.
  • Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 16:00 – 17:30.
  • Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας (Υπ. ΕΘ.ΑΜ.) και της οδού Χαλανδρίου, κατά τις ώρες 17:30 – 18:00.
  • Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας και της οδού Κύπρου (κεντρική είσοδος ΥΠΕΘΑ), κατά τις ώρες 18:00 – 18:30.

Κατ’ εξαίρεση κάθετες διελεύσεις

Επιπλέον, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της πορείας, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:

  • Λ. Μαραθώνος & Διονύσου.
  • Λ. Μαραθώνος & Αεροπορίας.
  • Λ. Μαραθώνος & Αλ. Φλέμιγκ (Διασταύρωση Ραφήνας).
  • Λ. Μαραθώνος & Κυανής Ακτής.
  • Λ. Μαραθώνος & Αγ. Χριστοφόρου (Διασταύρωση Πικερμίου).
  • Λ. Μαραθώνος & Ευ. Πουλάκη (Διασταύρωση Μοναξιάς).
  • Λ. Μαραθώνος & Εθν. Αντιστάσεως (Διασταύρωση Παλλήνης).
  • Λ. Μαραθώνος & Λ. Λαυρίου – Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού).
  • Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγ. Παρασκευής).
  • Λ. Μεσογείων & Λ. Δημοκρατίας (Πεντάγωνο).

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς, λεωφόρους και Πλατείες κατά τα χρονικά αυτά διαστήματα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.