Skip to main content

Κορωνοϊός-Βρετανία: Πενήντα τρεις νέοι θάνατοι σε μια μέρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άλλοι 53 άνθρωποι που είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό έχασαν τη ζωή τους στη Βρετανία, αυξάνοντας σε 220 τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Οι ασθενείς που κατέληξαν ήταν ηλικίας μεταξύ 41 και 94 ετών και όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα, όταν κάνουν ψώνια για τη διατροφή τους, αλλά και να σταματήσουν να συγκεντρώνουν αποθέματα, ώστε να υπάρχουν αρκετά και απαραίτητα είδη για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, που δίνουν τη μάχη για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωνοϊός.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.