Skip to main content

Γ. Σακελλαρίδης: Εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών από αξιωματική αντιπολίτευση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για εμπαιγμό των βαμβακοπαραγωγών από την αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλάριδης ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η στραμματική ενίσχυση βάμβακος για το 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες.

«Γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση» σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη.

Μάλιστα, διαμηνύει ότι «η κυβέρνηση προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.