Την εκτίμηση ότι ο δικός του ρόλος είναι ενοποιητικός εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε σχόλιό του για τις επερχόμενες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Καλαμάτας, υπογράμμισε ότι ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει και κατά συνέπεια αποφασίζει.
Όσο για τον δικό του ρόλο, σημείωσε ότι είναι ενοποιητικός, εξηγώντας ότι πρέπει «να βεβαιωθούμε ότι η παράταξη, οργανωμένα και ενωμένα θα προχωρήσει και θα είμαστε εκεί για να βάλουμε μπροστά και πάλι τη μηχανή της ανάπτυξης».
Τόνισε δε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η παράταξή μας δεν είναι ισχυρή και ενωμένη».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












