Skip to main content

Οικοδόμοι: Διαμαρτυρία και πορεία στο υπ. Εργασίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Του Μάκη Συνοδινού

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν οικοδόμοι στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους για την μεγάλη ανεργία που πλήττει τον κλάδο.

Λόγω της κινητοποίησης έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο.

Οι οικοδόμοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κάνιγγος και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία τους προς το υπουργείο Εργασίας.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές έφτασαν στην οδό Πινδάρου και αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με εργοδοτικές ενώσεις του κλάδου με αντικείμενο το θέμα των συλλογικών συμβάσεων.

Οι οικοδόμοι αποφάσισαν να δώσουν χρόνο στις εργοδοτικές ενώσεις να συζητήσουν το θέμα και να έχουν νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.