Skip to main content

Νίκαια: Επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της κατήγγειλε γυναίκα – Ο 57χρονος είχε 6 συλλήψεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME (ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Η γυναίκα, αιμόφυρτη κάλεσε την αστυνομία

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε γυναίκα, όπως κατήγγειλε, από τον 57χρονο σύζυγό της στη Νίκαια. Η γυναίκα στις 21:45 κάλεσε την Άμεση Δράση και είπε πως ο σύζυγός τη μαχαίρωσε στην κοιλιά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ όπου και εντόπισαν ζωντανή τη γυναίκα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε την βαριά τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο Τζάνειο.

Προσπάθησε να διαφύγει πεζός

Ο σύζυγός της φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη. Μάλιστα πάνω στα ρούχα του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα ο άνδρας είχε συλληφθεί μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Η γυναίκα στο παρελθόν είχε υποστεί πολλές φορές βία, τόσο λεκτική όσο και σωματική, είχε καταφύγει μάλιστα και στις αρχές.