Να παραπεμφθούν και οι 18 κατηγορούμενοι που συμπεριλαμβάνονται στη δεύτερη δικογραφία για την σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από τον Κολωνό, εισηγείται προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας.
Τα αδικήματα που ζητεί να τους αποδοθούν είναι κατά περίπτωση για:
- Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που κατά περίπτωση δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.
- Πορνογραφία ανηλίκων
Για τους κατηγορούμενους που είναι προφυλακισμένοι, ο εισαγγελέας με την πρότασή του ζητεί να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους.
Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχει συμμετοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη mini market Ηλία Μίχου, ( έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη κι επιπλέον 27 έτη) σε πράξεις που σχετίζονται και με τη δεύτερη δικογραφία.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












