Skip to main content

Βύρωνας: Μαρτυρίες για την εκτέλεση του 32χρονου – Πού έχουν στραφεί οι έρευνες

Φωτ. ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας

Πειστήρια που θα οδηγήσουν στα ίχνη του εκτελεστή, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, αναζητούν οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας 32χρονου στον Βύρωνα, χθες Πέμπτη το βράδυ.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπιστεί το δρομολόγιο των δραστών. Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας κατάγεται από την Αλβανία, με τις αρχές να εκτιμούν ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της αλβανικής μαφίας.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα της επίθεσης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταματημένο, με τον 32χρονο να αναμένει τη σύζυγο και το παιδί του. Μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα προσέγγισε το αυτοκίνητο περίπου στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, με ένα εξ αυτών να πυροβολεί κατά του οδηγού.

«Η μηχανή σταμάτησε επί τόπου και έριξε δύο βολές» ανέφερε μάρτυρας στην ΕΡΤ. Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 32χρονου, ενώ και το ανήλικο παιδί τους, είδε νεκρό τον πατέρα του μέσα στο αυτοκίνητο και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Είχε έρθει να πάρει με σύζυγό του το παιδί τους που έπαιζε στην πλατεία με άλλα παιδιά. Καθώς σταμάτησε για να το περιμένει να έρθει στο αμάξι, πέρασε μια μηχανή και τον πυροβόλησαν τρεις φορές» ανέφερε άλλη μάρτυρας στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το θύμα φέρει δύο τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα από 9άρι πιστόλι, ενώ ο δράστης φαίνεται να παρακολουθούσε τον 32χρονο και όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία τον πυροβόλησε.

Ποιο ήταν το θύμα

Το θύμα διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει τη σύζυγό του και το παιδί τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχε απασχολήσει την αλβανική αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, ωστόσο δεν είχε κάποιο αξιοσημείωτο παρελθόν στην Ελλάδα.

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, φαίνεται η αλβανική μαφία να τον αναζητούσε για τρία χρόνια. Το θύμα πιθανότατα δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν, με τους δράστες της εκτέλεσης, τελικά, να τον εντοπίζουν να τον σκοτώνουν.