Skip to main content

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Ακαϊντίν

ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Ο Τούρκος αμυντικός ανέβασε ανάρτηση για τον Κεμάλ την ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το παιχνίδι της 24ης Απριλίου με την ΑΕΚ στην OPAP Arena ήταν κατά πάσα πιθανότητα και το τελευταίο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, λόγω της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Κυριακής (19/5).

Ο Τούρκος αμυντικός, στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 353.000 ψυχές, «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ανάρτηση με τον Κεμάλ για να γιορτάσει την «Ημέρα Μνήμης του Ατατούρκ και Γιορτή Νεολαίας και Αθλητισμού».

Από τον ποδοσφαιριστή ζητήθηκε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν το έκανε και τέθηκε εκτός αποστολής, με το χρόνο να μετρά πια αντίστροφα γι΄ αυτόν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.