Skip to main content

Βύρωνας: Τι γνωρίζουμε για τη μαφιόζικη εκτέλεση του 32χρονου – Τι εξετάζουν οι αρχές

EUROKINISSI

Μοτοσικλέτα, στην οποία κατά πληροφορίες επέβαιναν δύο άτομα, πλεύρισε το όχημα του 32χρονου - Ακολούθησαν 3 πυροβολισμοί - Η σύζυγος και το παιδί του είδαν το τραγικό σκηνικό

Στο σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών έχουν στραφεί οι έρευνες των αρχών, αναφορικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση 32χρονου χθες, Πέμπτη, το βράδυ, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, στον Βύρωνα.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας κατάγεται από την Αλβανία, με τις αρχές να εκτιμούν ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της αλβανικής μαφίας.

Το χρονικό

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, όταν μία μοτοσικλέτα, στην οποία κατά πληροφορίες επέβαιναν δύο άτομα, πλεύρισε το όχημα του 32χρονου από την πλευρά του οδηγού.

Ακολούθησαν τρεις πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να πέσει νεκρός και οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο βρισκόταν και η σύζυγος του θύματος, η οποία δεν τραυματίστηκε, ωστόσο έχασε τις αισθήσεις της από το σοκ.

Κοντά στο σημείο, σε κατάστημα της περιοχής, βρισκόταν και το παιδί του ζευγαριού, που φέρεται –όπως και η σύζυγος- να είδαν τη δολοφονία.

Ποιο ήταν το θύμα

Ο 32χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά δεν είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν γνώριμος στις αρχές της Αλβανίας.

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, φαίνεται ότι η αλβανική μαφία τον αναζητούσε για τρία χρόνια.

Το θύμα πιθανότατα δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσαν, με τους δράστες της εκτέλεσης, τελικά, να τον εντοπίζουν να τον σκοτώνουν.