Skip to main content

Λάρισα: 41χρονος σε αμόκ μαχαίρωσε τον αδερφό του, τραυμάτισε φίλο του και ένα βρέφος 10 μηνών

ΕΛΑΣ

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 41χρονος άνδρας που το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μαχαίρωσε τον αδερφό του και τραυμάτισε έναν 43χρονο, καθώς και ένα βρέφος 10 μηνών, στη Λάρισα. Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του 41χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.

Κατά την ίδια πηγή, ο άνδρας βγήκε από το δωμάτιό του ζητώντας από όλους να φύγουν από το διαμέρισμα. Κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε προς τον 43χρονο φίλο του αδελφού του που τους επισκέφθηκε. Τότε ο 39χρονος αδελφός του 41χρονου, επιχείρησε να αποτρέψει τον αδελφό του, ενώ παρενέβη και ο πατέρας τους για να τους χωρίσει. Ο 43χρονος, κρατώντας στην αγκαλιά το 10 μηνών αγοράκι, παιδί της συντρόφου του 39χρονου, κατέβηκε στον δρόμο για να ζητήσει βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι να κρατάει το μαχαίρι.

Ο 39χρονος και ο 43χρονος, στην προσπάθειά τους ο ένας να αφοπλίσει και ο άλλος να αποφύγει τον 41χρονο τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από γιατρούς, το 10 μηνών βρέφος έφερε αμυχή στον δεξιό βραχίονα.