Skip to main content

Υπόθεση Γ. Λυγγερίδη: Μία ακόμη σύλληψη από την ΕΛΑΣ

ΕΛΑΣ

Συνελήφθη 41χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στην περιοχή του Κορυδαλλού από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας 41χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 16 κατηγορούμενοι – μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους το Σαββατοκύριακο – προφυλακίστηκαν για την εγκληματική οργάνωση και τη δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη. Μετά τις μαζικές συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η ΕΛΑΣ, συνολικά 19 άτομα έχουν προφυλακιστεί, καθώς πέραν των 16, υπάρχουν και τρία άτομα, που κρίθηκαν ένοχα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές μελετούν τη – χιλιάδων σελίδων – δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.