Skip to main content

Μαρούσι: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά τη συμπλοκή με νεκρό και τραυματίες έξω από κλαμπ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω, όταν βγήκαν πέντε άτομα από το κλαμπ ξεκίνησε ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν από τα ξημερώματα της Κυριακής οι συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής στο Μαρούσι, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για τραυματία 23χρονο, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό πως με τραύμα στον μηρό νοσηλεύεται και 26χρονος.

Νεκρός έπεσε νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου κατέληξε, από τραύματα στον λαιμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές εξετάζουν εάν ο θανάσιμος τραυματισμός του έχει προέλθει από σφαίρα ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως από μαχαίρι.

Με βάση πληροφορίες της, λίγο μετά τις 04:00, η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω, όταν βγήκαν πέντε άτομα από το κλαμπ ξεκίνησε ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο, αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει, καθώς πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. Ένας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι οι άλλοι δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια.

Επίσης συλλέγουν βίντεο από υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να γίνουν οι έρευνες.