Skip to main content

Ιερώνυμος: Η Εκκλησία δεν εκδικείται, αγαπάει, αλλά δεν φεύγει από τις θέσεις της

(ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI)

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος, αναφερόμενος σε επιθέσεις κατά πολιτικών για το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Η Εκκλησία δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δεν φεύγει από τις θέσεις της», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, αναφερόμενος σε επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τόνισε:

«Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι σωστές. Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή. Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δεν φεύγει από τις θέσεις της».

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγ. Δεληκάρη σε εκκλησία

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής στην Καβάλα, η βουλευτής της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη, δέχθηκε επίθεση από γυναίκα μέσα σε εκκλησία, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Η γυναίκα έβρισε και χαστούκισε τη βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ.

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία – Καταδικάζει η Ν.Δ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.