Skip to main content

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η Γενοκτονία των Ποντίων είναι προφανώς εθνικό θέμα – Λάθος που το ζήτημα αυτό έχει χαρακτηριστικά «πολιτικής αμφιθυμίας»

Γέννημα-θρέμμα της Καστοριάς η Ολυμπία Τελιγιορίδου διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (φωτ.: teligioridou.gr)

Η συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο δεν είναι καταξίωση ή πολυτέλεια αλλά χρέος και καθήκον, είπε στο pontosnews.gr.

Διεκδικητική και με ξεκάθαρη πολιτική σκέψη. Προσγειωμένη και δεμένη με τον τόπο της την Καστοριά. Ξέρει πού είναι οι ρίζες της και ποια τα χώματα που άφησαν οι πρόγονοί της για να έρθουν στη μητέρα πατρίδα.

Η ποντιακής καταγωγής πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου έχοντας κάνει επιτυχημένα βήματα στην έως τώρα πορεία της, αποφάσισε να δοκιμαστεί σε κάτι ακόμα πιο δύσκολο, να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή.

Κατά τη διαδικασία ανάδειξης των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη Δυτική Μακεδονία, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκοψε το νήμα πρώτη και με διαφορά στα περισσότερα από τα εκλογικά τμήματα. Με αφορμή την υποψηφιότητά της μίλησε στο pontosnews.gr για το επόμενο βήμα της στην πολιτική, έκανε τον προσωπικό απολογισμό της για όσα κατάφερε αλλά και όσα δεν πρόλαβε να κάνει ως υφυπουργός ενώ κατέθεσε την άποψή της για το πώς πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει ώστε να πετύχει τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Διαβάστε περισσότερα στο pontosnews.gr