Skip to main content

Τροχαίο στην Πειραιώς: Ενώπιον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε 5 άτομα – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 5χρονος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Εκτός κινδύνου οι άλλοι 4 τραυματίες - Τι φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο 26χρονος οδηγός

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τις συνθήκες του αιματηρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όταν ένας 26χρονος οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών (μητέρα και κόρη), και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών.

Εν αναμονή των αιματολογικών εξετάσεων

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 26χρονος οδηγός υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Στη ΜΕΘ ο 5χρονος – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των τραυματιών, ο 5χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το παιδί που έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο «Τζάνειο» όπου διασωληνώθηκε και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Τα δύο άλλα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία», όπου και διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός τους. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Έρρυθμός Σταυρός. Φέρουν κατάγματα γόνατος και κνήμης και η κατάσταση της υγείας τους είναι επίσης εκτός κινδύνου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ