Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Μήνυση υπέβαλε η δημοτική αρχή

Βανδαλισμούς προκάλεσε ομάδα ατόμων σε δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης χθες, Τετάρτη, το βράδυ, με τη δημοτική αρχή να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, άγνωστοι βανδάλισαν τις γυναικείες τουαλέτες που βρίσκονται στον «Κήπο των Ρόδων», στο ύψος της Μ. Μπότσαρη, οι οποίες ήταν έτοιμες να παραδοθούν προς χρήση στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες. Οι δράστες έσπασαν τις κλειδαριές και ακολούθως προκάλεσαν φθορές σε φωτιστικά, εξαερισμούς, πλαστικά, καθρέφτες και πλακάκια.

«Καμία ανοχή στους βανδαλισμούς»

«Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους βανδαλισμούς. Ζητούμε την άμεση συνεργασία των πολιτών ώστε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών, Κώστας Τσιαπακίδης.

Ο κ. Τσιαπακίδης πρόσθεσε ότι «οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Οι συγκεκριμένες τουαλέτες ήταν έτοιμες να παραδοθούν προς χρήση στους περιπατητές της Νέας Παραλίας και τους επισκέπτες της πόλης στις 31 Μαΐου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ