Skip to main content

Νέα Σμύρνη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο πιστολέρο που τραυμάτισε 34χρονο έξω από γήπεδο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν κάλυκας, 5 φυσίγγια και πτυσσόμενο γκλοπ, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκε μαχαίρι (ματσέτα) με λάμα 42 εκατοστών

Ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο 40χρονος ο οποίος το Σάββατο το απόγευμα εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ στη Νέα Σμύρνη, πριν την έναρξη του αγώνα Πανιώνιος-ΟΦΗ, πυροβόλησε και τραυμάτισε 34χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που σημειώθηκε μεταξύ πέντε ατόμων, φιλάθλων της ίδιας ομάδας. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από το σημείο περισυλλέχθηκαν κάλυκας, 5 φυσίγγια και πτυσσόμενο γκλοπ, ενώ διενεργήθηκε έρευνα από κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για τη συλλογή πειστηρίων.

Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι (ματσέτα) συνολικού μήκους 56 εκατοστών, με μήκος λάμας 42 εκατοστά.

Ο 40χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο – 1 τραυματίας