Skip to main content

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Στη φυλακή η 25χρονη φερόμενη ως μαστροπός

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνολικά 6 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν συνολικά

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της η 25χρονη «Μαρία», η οποία φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές για τα «ερωτικά ραντεβού», που κλείνονταν από την βασική κατηγορούμενη, μαθητριών με άντρες σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

6 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν συνολικά

Συνολικά 6 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στον ανακριτή για βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2 χιλιάδων ευρώ και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο φίλος της 25χρονης.

Ο ρόλος της 25χρονης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 25χρονη από το καλοκαίρι του 2023 στρατολόγησε επτά ανήλικα κορίτσια που είχαν συμπληρώσει τα 14 έτη, αφού προηγουμένως είχε αναπτύξει φιλική σχέση μαζί τους, διευκολύνοντας στην πραγματοποίηση συναντήσεων με πελάτες, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση τους σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη είχε συλληφθεί και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.