Skip to main content

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών (φωτογραφίες)

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ανάμεσά τους,  και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός και πολλοί ρασοφόροι

Με ελληνικές σημαίες, σταυρούς και  πανό με συνθήματα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας   στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ανάμεσά τους,  και ο επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός και πολλοί ρασοφόροι.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη Εκκλησία έχει πάρει αποστάσεις από… λαοσυνάξεις. Συγκεκριμένα, μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, η Ιερά Σύνοδος έχει πάρει την απόφαση να μην συμμετέχει η Εκκλησία της Ελλάδος σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο κάλεσμά τους για το συλλαλητήριο, οι διοργανωτές ανέφεραν: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!».

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών». Ως συνδιοργανωτές αναφέρονται οι: Ενωμένη Ρωμηοσύνη, Κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογένειας «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά», Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Άγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού», Ορθόδοξη φιλανθρωπική αδελφότης «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», Ορθόδοξος Ιεραποστολική αδελφότης «Ο σταυρός», Ορθόδοξος σύλλογος «Άγιος Σάββας», Πανελλήνιος σύνδεσμος για την ελληνορθόδοξη παράδοση «Παρακαταθήκη», Ελληνική ορθόδοξη νεολαία, ΙΝΚΑ Πειραιά, Εθνικοί φύλακες.

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
INTIME