Skip to main content

Κακοκαιρία: Οι πρώτες ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία

Σε ποιες περιοχές ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει μάθημα

Με την Πολιτική προστασία, τις περιφέρειες και τους Δήμους να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού  λόγω των χιονοπτώσεων που αναμένονται από αύριο αλλά και την Τρίτη ακόμη και στην Αττική, άρχισαν ήδη να γίνονται οι πρώτες ανακοινώσεις για σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν.

Σύμφωνα μετά όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή.

Στην περιοχή της Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά στον δήμο Παλλήνης τα σχολεία: 2ο Δημοτικό Παλλήνης, 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Β. Κικίλιας: Αύριο ανακοινώσεις για σχολεία και πιθανότητα τηλεργασίας, λόγω της κακοκαιρίας

Στον δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα (29/1), στις 9.15 εξαιτίας χαμηλών θερμοκρασιών, ύστερα από απόφαση του δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννάκη. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι σε όσες περιοχές της χώρας αποφασιστεί να ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων λόγωτων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.