Skip to main content

Βόλος: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – Τι είπε στους αστυνομικούς

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS

Ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς πως «θόλωσε» όταν η 18χρονη κόρη του τού αποκάλυψε πως ο 33χρονος ασελγούσε σε βάρος της από τα 9 της χρόνια

Ενώπιον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 50χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, λίγη ώρα αφότου η 18χρονη κόρη του τού αποκάλυψε πως ο θείος της ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 9 ετών. Ο 50χρονος συλληφθείς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι.

Πώς έγινε το έγκλημα

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες αφότου η 18χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της ότι ο 33χρονος τη βίαζε συστηματικά τα τελευταία εννέα χρόνια. Ακολούθως, ο 50χρονος, αλβανικής καταγωγής, συναντήθηκε με τον 33χρονο, με καταγωγή επίσης από την Αλβανία, στην περιοχή Αστέρια της Αγριάς. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, και στη συνέχεια ο 50χρονος πυροβόλησε τον αδερφό της συζύγου του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το τελευταίο διάστημα η 18χρονη φερόταν να δέχεται απειλές από τον 33χρονο ότι θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Τα πρώτα του λόγια ενώπιον των αστυνομικών αρχών

Ο 50χρονος, μετά την πράξη του, ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως, παρέδωσε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα και συνελήφθη.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως «θόλωσε» και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουσε από την κόρη του. «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο «Ταχυδρόμος».