Skip to main content

Δίκη για την υπόθεση της 12χρονης: Παρενέβη η αδελφή της ανήλικης για να σταματήσει η ένταση

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

H αδερφή της ανήλικης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο, για να διεξαχθεί η δίκη

Δεκάδες άτομα που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη 12χρονη, βρίσκονται ακόμη έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της.

Λίγο νωρίτερα, κι ενώ η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι μεταξύ ΜΑΤ και αλληλέγγυων, η αδερφή της ανήλικης από τον Κολωνο βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο, για να διεξαχθεί η δίκη.

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμενη, αφού ευχαρίστησε τους αλληλέγγυους για τη συμπαράσταση τους, τους παρακάλεσε να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα και να απομακρυνθούν από το χώρο, διότι όπως ανεφερε, διαφορετικά δεν θα εκκινήσει η δίκη.

«Ήρθαμε να δικαιωθεί η μανα και η αδερφή μου, σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18μηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή, σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστώ».

naftemporiki.gr