Skip to main content

Υπ. Μετανάστευσης: Παράταση των συμβάσεων του προσωπικού

INTIME

«Οι υπηρεσίες τού Υπουργείου, όπως και κάθε οργανισμού, είναι οι άνθρωποι του», σημείωσε ο υπουργός

Την 12μηνη παράταση των συμβάσεων για το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απασχολείται στις υπηρεσίες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς αι στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ενέκρινε χθες η Ολομέλεια της Βουλής.

Ειδικότερα, η παράταση επεκτείνεται και μετά τη λήξη των συγχρηματοδοτούμενων δράσεων ωστόσο δεν μπορεί να υπερβεί τον ένα χρόνο.

Αναφερόμενος στην παράταση, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, επεσήμανε ότι «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που παράγουν οι άνθρωποι αυτοί και για τον λόγο αυτό θα είναι πάντα δίπλα τους».

«Οι υπηρεσίες τού Υπουργείου, όπως και κάθε οργανισμού, είναι οι άνθρωποι του», προσέθεσε, ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θάνο Πετραλιά και την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, για τη συμβολή τους στην διευθέτηση αυτού του σημαντικού ζητήματος.