Skip to main content

Κίνηση: Διακοπή κυκλοφορίας στην Θηβών- Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις

Δύσκολη μέρα είναι η Τετάρτη για τους οδηγούς στο οδικό δίκτυο της Αττικής καθώς σημειώνονται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί στη λεωφόρο Θηβών, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η κυκλοφορία διεκόπη λόγω φωτιάς στο οδόστρωμα.  Στο σημείο πραγματοποιείται συγκέντρωση ατόμων.  Όπως ανέφερε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, έχει σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά οχημάτων.

Παράλληλα, με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, και κυρίως στον Κηφισό, όπου υπάρχει πρόβλημα και στα δύο ρεύματα. Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στην Κηφισίας, και στις δύο κατευθύνσεις, στη Μεσογείων, προς το κέντρο, στην Ποσειδώνος, προς τον Πειραιά, στην Αλίμου-Κατεχάκη, στην Πέτρου Ράλλη, προς το κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Από τις 11:00 και μετά αναμένεται να γίνει δύσκολη η κατάσταση στο κέντρο.

Παράλληλα, ακινητοποιημένα είναι τα ταξί στην Αττική, καθώς οι οδηγοί ταξί απεργούν αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν επίσης στο παραλιακό μέτωπο, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, όπου ισχύει διακοπή της κυκλοφορίας από τις 9:00 το πρωί και μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, λόγω εργασιών για τα βράχια που πέφτουν στο οδόστρωμα.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους