Skip to main content

Βίντεο: Οδηγός εντοπίστηκε να τρέχει με 250 χιλιόμετρα την ώρα – Η στιγμή της καταγραφής από ραντάρ

Screenshot/ X/ @joikonomou

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου

Σε πρόσφατους ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας, οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ./ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από βίντεο με οδηγούς να υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας και σε λεωφόρους του λεκανοπεδίου της Αττικής, ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει ότι «η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας».

Όπως αναφέρει ο υπουργός, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών.

«Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις επιβλήθηκαν  και στους υπόλοιπους παραβάτες» σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Καταλήγοντας, επισημαίνει ότι «η ρητή εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτή της μηδενικής ανοχής στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας. Οι έλεγχοι αυξάνονται συνεχώς και ομοίως και οι βεβαιωμένες παραβάσεις».