Skip to main content

Ακινητοποιημένα τα ταξί την επόμενη εβδομάδα

Aris Oikonomou / SOOC

Δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, από την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ.

Χωρίς ταξί θα μείνει την επόμενη εβδομάδα η χώρα μετά την σημερινή απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, να επεκτείνει τις απεργιακές της κινητοποιήσεις.

Στο συμβούλιο της ΠΟΕΙΑΤΑ συζητήθηκε για άλλη μια φορά το πόσο ολοκληρωτικά καταστροφικό είναι το φορολογικό νομοσχέδιο για τον κλάδο. Η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης και θα οδηγήσει, όπως αναφέρουν, στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.

Όπως αναφέρεεται στη σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση αγνοώντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα, δεν άφησε περιθώρια με αποτέλεσμα η πλειοψηφία του Δ.Σ., να αποφασίσει για δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες Πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, ξεκινώντας από την Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00π.μ.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση  κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ταξί: Ακινητοποιημένα στην Αττική 5 και 6 Δεκεμβρίου